Nyklippt Astrid och blåsa på tån!!

Tjena!!


Har haft fullt upp.. Det som har hänt är att Mattias har fyllt år  och alla samlade ihop ett stort presentkort på  Elgiganten eftersom han kom fram till att ett x-box vore kul.. så det fick han.. och tårta vart det.. hela tre stycken..=)

Astrid har snaggats och är nu en fin liten tjej..




Astrid var till farbro doktorn i går och fick medecin för sin klåda i går så nu ska hon bli frisk igen.. Åh hon är så söt..

Med en blåsa på tån promenerade jag ner  från vetrinären och när jag kommer hem så får jag just veta att Sarek mamma och pappas hund är färdig kastrerad så det var bara att knata upp igen och hämta vilde Bill..
Åh vad skönt det var.. =) Men det gick bra..

Som vanlig så ska jag till mamma och pappa och hälsa på .. jag ska ju jobba i morgon och behöver hundvakt.. sån tur att jag har min mamma och pappa! 
Nu ska jag ta och packa i hop och kila.
Ha de gött! Hörs snart igen!

Long time no see!!

Tja! Länge sedan nu.. men jag har haft massvis att göra.. hinner inte en med mina kompisar,tråkigt..
idag är jag ledig men kände att jag behövde lite tid för mig själv.. kan vara skönt i bland. 
Jag och Astrid tog en promenad.. vi gick och köpte några goda tuggben på zoo.. mums sa Astrid.
Jag lämnade tillbaka jackan jag köpte och köpte den här i stället..
EVEREST W LT DOWN JKT F7
Så en fjällräven är jag kanske inte i så stort behov av..
Men jag skulle vilja ha ett par fina stövlar till klänningarna jag köpte när jag va med Mamma på ikea åh dom är så fina..men jag hittar inga fina vinter skor.. men det är som vanligt att jag går i mina sneakers i djup snö men de funkar inte när man har hund.. jag måste ha ett par varma vinterskor!!
Jag och mamma gick en promenad med hundarna häromdagen och hade med oss kameran vilket vi ofta glömmer.. lägger in bilder sedan när jag kommer ut på ön.


Kollade lite på Asos och såg till min förtvivlan att de har rea..  (Pank) men vill så gärna ha halsbandet och en ring därifrån..
Large Chunky RingKissing Kids And Heart Pendant NecklaceHoppas inte att de hinner ta slut innan jag får pengar..man betalar ju påengång med Visa kort.. *suck*  
Hittar ännu mera fint.. kolla in den här.. i svart..
Pleated Neckline Off shoulder Top fin eller hur?


Herrejösses vad jag är trött.. tur jag är leig i dag och i morgon.. jag ska jobba på söndag.. delad tur.. dra mej...
Oj vad klockan är mycket! Bästa att sätta fart.. måste fixa innan jag åker till Alnö!


Piss Tina!!

Du din lilla pissråtta!! Jag trodde aldrig att de var du som skickade hämdogrammet!!
Lurifax där.. =) 


Grattis Johanna , Tack ska jag ha!!

Tja! Nu är det klart med skola .. och mina betyg?  .. inte ett enda g... bara en massa vg och mvg !! =)
Jaha då sitter man på Alnö igen och Sarek är kåtare än kåtast ( på Astrid) han har de tufft .. de är klart han är sugen att tjusa lite!
Men vilket gnäll.. ojojoj!
I morgon börjar jag jobba igen, och börjar inte förs 15:30, då har man hela dagen på sig att gruva sig!
 Fast det beror ju helt och hållet på vilka man jobbar med såklart! Och jag har inte en aning!

Nu är det ju så att eftersom jag har pluggat och min ekonomi inte varit på topp så har jag en önskelista detta år tänkte att då kan jag skriva den på min blogg istället för att säga det til folk för de kan bil lite pinsamt att fylla 24 och ha en önskelista..( brukar egentligen vara anti födelsedagspresenter  eftersom jag föredrar spontana presenter)  

Men här kommer den:

1. Bik Bok set  Rosa el svart med hjärta på ryggen ( lycka till)
2. Desperate housewives boxarna
3. Nike skor vita och beiga 36 ½

4.Kaffebrygg Rusta

 KAFFEBRYGGARE 1,5 L

5. Uggel paraply cubus
6 Uggelhalsband cubus svart eller vitt
7. Presentkort : Hm, Veromoda, Gina tricot, Ikea, Make up store, Jess
8. VItt Pannband indiska 
9. Sockervaddsmaskin = ) 
10.Klippning  
11. Blåbärs regnjacka Hm
12. Kamera
13. Jeans
14. Halsband Branders Guld "JOHANNA"
15. Underlägg och Tvål och hjärtan Sara vet ; )
16. Tatuering kanske vet inte riktig.. Vet att sara tänker på att köpa gnuggisar.. = )

17. Halsband Asos


 Kissing Kids And Heart Pendant Necklace Kids Necklace in the style of Elisha Cuthbert
 
18. Toppmatad tvättmaskin
19. Moon boots utan lurv vita ( sköna till vinerpromenaden med Astrid)

20.Täckkbyxor
21. Linne designe by : Cassandra Rhodin ( lycka till! )
22. Nike jacka Halens



23. Nike skor Halens 


24. Fjällräven jacka i fin färg.
Ny! Fjällräven Expedition Down Jacket (M)
25. Svart väska med guld nitar från  gina tricot
26. Fina stövlar
27. Silverfärgat armband med hjärtan från hm


28. Ring Asos
Large Chunky Ring


29. Uggel ljus lagerhaus
30. Diskpropp med söt anka från mique
31. Nagelborse söta djur mique  
32.Dun väst med luva svart se bild nedanför
33.Hårspray från sebastian
34. Söta accesoarer ringar halsband armband
35. väska från ellos
Zooma
36. Väska Halens

37. Mössa hm


38. Cardigan hm


39. Vit Top hm



40. Hårspännen hm



Jag tror de var allt!!
Tack för mig nu är de kaffedax!

Lappsjuka och Plockepinn !

Nu är det färdigstädat!! whoho!! Men det ligger några högar i vardagsrummet med prylar som ska ner i källaren, till mamma och pappa, på tradera, och saker som ska upp på väggarna!!
Jag har några byrålådor och lite papper att rensa men annars är det klart!!
Idag har jag oxå massor att göra som vanligt... jag måste klart med lådorna och med pappren, jag måste bort på skolan och ta det sista men det är inte förs 15:30... måste ringa upp på jobbet och kolla om det finns några oriflame beställningar.. skulle behöva ringa massor av samtal och gå en långpromenad med Astrid..oh dra mej baklänges.. Det är så förbannat tråkigt på dagara.. jag tror jag har fått lappsjuka.. jag går och pratar med mig själv och Astrid hela dagarna..
 Jag sms:ade min brorsa men fick inge svar.. han är visst ledig idag så jag frågade om jag och Asta fick komma bort och hälsa på.. det var länge sedan jag hittade på nåt med Ante men det bli så ibland.
Syrran jobbar, men jag vet inte hur länge.. Alla jobbar!!
Jag ska snart börja jobba igen och efter helgen så känns de lite tungt faktiskt.. jag har varit borta i 10 månader och allt är precis som vanligt.. Jag tycker om att jobba med äldre så det är inte det som tar emot, det kanske är just det att jag har varit "ledig" på dagarna som har kännts så skönt och nu blir man uppbunden hela dagarna, men jag fick bra tider så jag ska väl inte gnälla!! 
 Vi lär ju sova hos mamma och pappa några dagar den här veckan eftersom jag och mattias ska jobba på dagarna och behöver därför hundvakt.. så istället för att Astrid ska behöva åka fram och tillbaka så sover vi där.. det blir lättast så... fast jag tycket ju att det är skönast att vara hemma!!

Astrids favort leksak gick sönder i går.. och när jag skulle kasta den så satt hon framför soporna hur länge som helst och gnällde och såg jätteledsen ut!! =( så vi ska nog gå och köpa en ny leksak som piper jättemycket!!
Så Mattias blir riktigt tokig hihi =)
Nä om man skulle ta och knyppla lite eller kanske sticka ett par sockar spela plockepinn med mig själv ungefär så här skulle det låta :
Det rörde sig inte alls.. jo det gjorde de visst!! NEHE JOHO tillslut skulle jag vinna!! =)
Man kanske ska baka lite rullrån men attans jag har ju inte alla ingredienser så jag går på konsum och handlar.. jag tar rullatorn så jag kan packa varorna direkt i korgen så sparar jag pengar och behöver inte köpa en plastpåse för 2 spänn!! så känns mitt liv!!
Tack och hej nu ska jag sura över hur jävla tråkigt jag har!!
/ Gamm momma!!

Soffan vs Städ!!

Så trött så trött... oj oj oj och så mycket att göra.. ligger i soffanoch leter en toppmatad tvättmaskin och lägenheten ser ut som ett bombnedslag.. måste fortsätta för sedan vill jag ta mig ett härligt bad.. ahh
I går jobbade jag och Mattias så Astrid var hemma hos min Underbara syster Sara och hennes snälla kille Daniel hon fick sova där från fredag till lördag och lyckades hitta Saras toffel, den var tydligen skojj att leka med...nu ligger hon och sover.. hon har lika tråkigt som mig när Mattias jobbar, vilket är typ hela tiden!!
 Men jag vet att jag inte ska gnälla för de blir bra när lönen kommer.. men jag har hellre Mattias än pengar.. fast det är ju inte fel att ha båda två! =)
Jag och min kusse skulle ta en söndagsfika idag men båda sov så länge i morse så vi hade så ont i huvet när vi vaknade.. konstigt! så vi bestämde oss för att ta det en annan dag.
Vaknade 10:00 av att mamma ringde.. hon är bra gullig.. jag pratar med min mamma typ 100 gånger på en dag .. och är väldigt mycket hemma hos mamma och pappa.. båda jag och Mattias tycker om att hälsa på dem men nu kan vi inte det eftersom Astrid löper och deras hund Sarek är kåt som fan på henne då..pappa blir galen och mamma blir stressad av att pappa blir irriterad och jag blir sur på pappa för att han skriker och mamma blir mer  orolig och mattias säger inte nåt! Typ så funkar de, så vi är hemma.. eller jag är hemma!!
Jag skulle behöva ta en promenad upp till jobbet för mamma ville att jag skulle hämta oriflame betsällningarna ( mamma säljer) men jag orkar inte de.. huvva kallt, långt och jag är trött!!

Jag köpte jackan härom dagen när pappa skulle köra hem mig från Alnö ( mamma och pappa bor där) innan vi åker så ber mamma mig att kolla efter en tröja åt henne på vero moda.. (ingen speciell) skulle tro det när  pappa sitter i bilen och väntar... han blir ju vansinnig för att stå i en kö på ica... nej skulle inte tro att jag kan det när pappa väntar.. och när jag kommer ut säger han vilket tålamod jag har!! Och jag var inne på vero moda i max 10 minuter.. men pappa har alltid en tendens till att överdriva med tiden .. det har han gjort enda sedan vi var små... som när man var yngre och var ute med polarna.. då ringde pappa och sa att NU FÅR DU TA OCH KOMMA HEM KL ÄR JU FÖR FAN 22:30 trots att kl bara var 21:45, Pappa har alltid varit snäll och hämta mig efter tex krogen.. jag hämtar kl 02:00 på fisketorget sa han (marleys stängde 02:00)  se till att du får sällskap dit då.. och det gjorde jag!! Men i själva verket hade pappa stått där sedan 01:15 och väntat på mig..så har det alltid varit men jag är tacksam att han har hämtat mig som han har gjort.. Ja herregud jag har en fin familj måste jag säga men oj så galen vi är!! 
Nä nu har jag legat och latat mig alltför länge..bäst att kliva upp..(som min mamma skulle ha sagt ) men jag måste få vila en stund (skulle pappa ha sagt) 

 

Gråtstund men Johanna!!

Den var slut.. =( Nu ska jag dra nåt gammalt över mig och grina!!


Städning och hopp om att hitta tröjan!

Godmorgon!!
Det är så typiskt .. jag glömde att ställa klockan i går ..Skulle ju på skolan en snabbis,,men vi bokade om tills på måndag! Skönt faktiskt!  Så jag gick ut med Astrid och kastade henne i plurret, hon vart så smutsig på små tassarna..Ja i går var det inte mycket städat.. Vi myste i stället.. =) så jag får städa idag! 
Jag är så less hur mycket man än städar så blir det skitigt på engång!!
 Ja Ja .. jag var så irriterad i går,, jag gick ner på stan en sväng.. och går in på bik bok och ser då att dom har reat ut en hoodie som jag har velat ha hur länge som helst... en rosa med ett stort guld hjärta på ryggen.. den har kostat 300-400kr men jag har inte haft råd.. och nu ser jag att det matchande byxorna hängde på rean.. och till min förtvivlan så har tröjan tagit slut!! =(  jag ville så gärna ha den!! vad ska man göra?? Jag ångrar verkligen att jag inte köpte den då jag funderade på de för länge sedan.. dum fan jag är!!
Jag är en sån som om jag har bestämt mig att den ska jag ha ,så ska jag bara ha den oxå... så jag tänker att dom kankse inte var slut,,, de kanske hänger någon i butiken som bara hamnat fel.. =) så jag tar nog en sväng ner och kollar...nu meddetsamma!!
hej hej!!

Kylskåpsbyte och mys med syrran!!

Jahaja.. en ny härlig dag med massor av saker att göra..Jag ringde hyresvärden förut för vårat kylskåp har pajjat!! Kul jag har ingenting att äta nu.. och jag orkar inte går ner på hemköp heller.. jag får ta en tekaka utan pålägg.. GOTT! 
Sedan ska jag ta och städa lite.. jag har blivit som min mamma. Hon dammsuger och torkar golven varje dag innan kl 10 varje morgon! Och jag har sett vissa symtom på mig själv.. men de är skönt att ha rent.. =) 

Jag längtar efter min syster, det var länge sedan vi sågs nu.. det är så mysigt när hon kommer och hälsa på då fikar vi alltid något gott och tittar vi på tv eller en bra film och somnar i soffan!! Myigt!! Ska nog ringa och fråga om hon vill komma ner.. jag måste ju vara hemma tills i eftermiddag då dom kommer med kylskåpet!!
 Jag ska till skolan morgon och "Göra slut" Jag har pluggat lite nu för jag ska ta sista uppgiften muntligt tror jag ..hoppas det går bra .. det har hängt över mig att jag inte har varit 100 % klar med all upgifter.. så jag hoppas att det går bra så jag slipper skriva en uppsats till, jag orkar inte!! Jag har annat att tänka på nu på dagarna som att städa och fika gosaker..=) Nu ska jag ringa min systeryster!!
So long!!

Poker och julmys!!

Jahaja då var man ute ur pokern.. damn!!
Benny åkte ur först sedan brorsan sedan jag... dom håller på än.. och ett tag till förmodar jag..
Innan de komm för att spela kände jag för att elda lite doftolja och det gjorde jag BIG TIME! Julmys.. åhh I love!!  Det Fattas bara pepparkakor och lussebullar..så härligt !! Jag längtar verkligen till jul.. kollade på Ikeas jusaker härom dagen.. hittade inget kul.. konstgt!? Det kanske kommer in mer sedan.. men jag längtar verkligen till jul trots att vi ska hinna till ALLA typ hur många som helst men tillslut brukar vi alltid hamna hos min mamma och pappa på julafton och sover vi i deras gäststuga *burr* svinkallt brukar de vara där.. men Mattias envisas ändå med att sova i kallingar medans jag sover i mysbralla och raggsockar tjocktröja, duntäcke och filt. men det är så härligt ändå, alla är ledig och man äter god mat..
Mattias och jag ska ha julgran för första gången sedan jag flyttade hemifrån för 6 år sedan (har jag bestämt!!) Mysigt!!  Men jag kan avslöja att Vi kommer kunna ta bilen ut till mamma och pappa på jul.. ( om vi har hunnit köpa någon)
Jag längtar..till jul och poker va skittråkigt i kväll så var de med de!! Mattias åkte just ut oxå .. darn,,
Danne och Danne i final!!
Nä man ska väl kanske ta och krypa ner i sängen och sura då..
Godnatt!!

Let´s play !

Tja !!
I kväll blir det poker.. yeah! och JAG tänker vinna!! så de så! Final:  jag och min älskling.. Benny åker ut först Lill Danne kommer 5:a Ante (min bror) 4:a och jag tippar stor danne 3.a  Jag 2:a Och Mattias 1:a (ser det som en vinst =) )
Det återstår att se... spännande!! BU!

Far ända in i baljan!

Sitter ute på Alnö hos min mamma och pappa och häckar.. Vi gick en promenad med hundarna och när vi kom hem så väckte jag gamla minnen från när jag var liten.. jag åt nyponsoppa!!
Jag gillar inte ens det längre.. det är nämligen så att när jag var liten så konsumerade jag oerhört stora mängder av nyponsoppa, jag var nog anledningen till att de fortsatte tillverka nyponsoppa över huvudtaget..och att Ekströms inte gick i konkurs, min mamma berättade att dom köpte hem ekonomipack som tog slut ganska fort.. *slurp* huvva!!!

I morse när jag vaknade så han inte det klinga i huvudet som det alltid gör om det där roliga den dagen men när jag hade varit vaken ett tag kom jag på att jag hade fått kosing på kotot .. så jag tog och betalade våra räkningar och tappade genast humöret.. trodde att jag skulle få hyfsat kvar efter allt var betalt men ack vad fel jag hade!! FAN!

Pratade med min storasyster Sara hon  var lite nyfiken på när Mattias skulle ha uppkörningen men jag teg som muren!!
 Hon frågade om hon skulle köpa en rattmuff i födelsedagspresent åt honom.. hehe men försök du bara jag kommer inte att tala om när.. =)  Fast innerst inne vet jag att jag kommer att berätta..På nåt sätt lyckas dom alltid dom där storasyskonen!!

Jag skrev i går om att det är så skönt med höst och att man slipper alla småkryp.. tji fick ja!! Jag gick ut på bron för att ta en rök .. tro inte på fan att de kommer en geting.. den 3 oktober.. och dessutom när jag kommer in ligger det en stor spindel med höga jävla äckliga ben innanför dörren!! Nä Far ända in i baljan!!

Körkort vs Vinterjacka och busskort

Oh jisses vilken tråååkig dag.. Mysbralla i love it men fan va trist ... Jag har ju fått lite jobbtider nu så de ska bli skönt o komma igång igen efter så många månaders plugg men samtidigt så är det riktigt skönt att kunna styra dagarna som man själv vill.. Men jag kommer nog inte gnälla när lönen kommer och jag kanske får mer än 1000spänn kvar då alla pissräkningar är betald..Mattias kommer förmodligen att jobba över hela veckan, så trist.. men samma där, vi gnäller inte då lönekuvertet dimper ner i lådan..snart slut på dömningar för honom oxå (fotbollsdomare) skönt att få ha honom hemma i soffan mysiga höstkvällar.
 
Fick just veta att han har fått en uppkörningstid oxå men jag säger inte när för att jinxa de.. ja det ska bli skönt OM han nu fixar uppkörningen =)
Eftersom jag inte haft råd att ta något körkort så jag har ångrat bittert många gånger att jag inte sparat till  körkortet, som en skitkall söndag morgon när man ska till jobbet och bussen går 06:20 *burr* men det är ju trots allt billigare med en varm jacka än ett körkort.. =) hehe kanske det är dax att tänka på att spara till körkortet snart.. jag gjorde faktiskt ett teori prov på internet..lyckades få till 14 rätt av 20 man skulle ha 16 för att bli godkänd ganska bra ändå måste jag säga för en total rookie!!
Nu ska jag  hångla med kudden och förhopningsvis lite med min älskling oxå!! =)
Sweet dreams!

Mysbrallan och karra

Hej Hej!!
Jag har som en liten vana att varje morgon när jag vaknar,så tänker jag på om det ska hända något roligt den dagen.. som tex en shoppingrunda, ett besök på ikea mm det piggar lixom upp när man vaknar.. men  i morse  INGENTING!!  det enda som dök upp va att jag måste ringa en massa roliga samtal  till arbetsförmedlingen, min chef, min lärare,vårdcentralen och dessutom skulle  jag ha betalat räkningarna.. attans!!
men nu är det ju så att jag får ju inte pengar förs i morgon!! jobbigt..
 Men i morgon kommer dom ju iaf.. kanske det blir jackan ändå.. jag är bra sugen.. jeansen oxå.. skulle behöva ett par nya sneakers och lite accesoarer oxå men jag får nog hejda mej eftersom min sambo fyller år den 24:e och jag har ingen aning om vad jag ska köpa... (likadant varje år!!)
Jag kan inte köpa kläder för han är så himla petig med allt..och presenntkort är kul att få men inte så kul att ge bort, så jag måste leta någon bra present jag har lixom två förslag men det ena är ganska så dyrt och onödingt det andra är ganska så  bra men ändå dumt..
Så jag har ingen aning om vad jag ska hitta på .. men jag ska väl ta en runda o leta något..(till mej och) min kära.. det var evigheter sedan jag gick på stan trots att jag bor 30 sek från storgatan, så eftersom jag inte har gått så har jag har faktiskt lyckats ge fan i att bli frestad av alla härliga höstnyheter.. så vad har jag gjort ?? jag har bara legat hemma och glott på film som en zombie, tagit på kepsen och mysbrallan och gått promenader med lill fisen Astrid, städat en hel del har jag gjort oxå.. funderar nu på att snickra i hop en liten kojja till mina nya husdjur.. eftersom jag inte ens har hjärta till att slå i hjäl en silverfisk..

Jag hatar alla småkryp som finns... spindlar, fjärilar, getingar,  yo name it!! men jag kan inte slå ihjäl dom inte ens  om dom lyckas ta sig in..  när vi bodde i en liten källarlägenhet så kom det in en och annan spindel och tvestjärt.. *blä*
jag skulle tvätta i tvättstugan som låg alldeles utanför dörren .. och ser en enorm spindel med en stor knöl på ryggen så vidrigt!! ( kanske bebisar)  jag vågade inte slå ihjäl den utan tog (förlåt) tvättmedel.. =(   dvd fodral och böcker gick oxå bra att kasta på dem..
Där vi bor nu hade en harkrank kommit in och jag var ensamen med Astrid.. jag stängde dörren till köket och ringde Malin, Mattias modiga lillasyster som var på skolan och jag  grinade att hon var tvungen att komma och hjälpa mej att ta bort den.. det gjorde hon, tack söta Malin!!
Huva tack o lov för höst så man slipper alla småkryp + att man få gå  runt hemma i mysbrallan och äta karra oh i love it!!


Hämdogram och silverfiskar!!

Tja!!

Mitt första inlägg.. jag har ingen aning om vad jag sysslar med egentligen... men men.
Jag kom just hem från ikea, sprang i birsta i tre timmar och kom hem med ett paket rakhyvlar och en duschkräm och sockervadd på burk ( me like, men min sambo bara skrattar åt mig)
Jag har just avslutat min utbildning till undersköterska och som ni kanske vet så är man inte så förmögen när man pluggar.. därav duschkrämen och hyvlarna man kan ju inte komma hem tomhänt eller??! (sockervadden som tröst för att jag inte hade råd med den fina jackan och jeansen jag ville ha)
Och jag är så förbannat jävla dum så jag går på Ikea oxå... stupid ass!
What to do?
Och inte nog med det så har någon av mina kompisar skickat ett hämdogram (från mitt i nyllet) I det stod det :

 Hej .

Som du säkert vet, genomförs just nu genomgripande sanering av lägenheterna i fastigheten där du bor. Under arbetet har vi funnit att husbock (larv + skalbagge) verkar ha sitt ursprung i din lägenhet. Beslut om nödsanering med omedelbar verkan har fattats för att undvika ytterligare spridning. Vi hoppas kunna sätta igång snarast. Hör av dig till oss (0771-707000) för praktiska detaljer med nycklar osv.

PS. Du anmodas se över hemförsäkring för att slippa stora kostnader i samband med ingreppet.

Med vänlig hälsning

JF Skadejour AB
Tfn 0771-707000

Det var ganska lustigt med tanke på att jag skulle ringa till våran hyresvärd i dag om att vi har silverfiskar och pälsängrar hemma och ser detta mail.. What??!!
Ja jag gick på de iaf.. Jag ringde inte nummret  utan min hyresvärd och frågade om dom hade skickat mailet, men fattade att det var nå jävla påhitt... kollade nummret och såg då att det var ett hämdogram!! Tack ska du ha!!!
Ja men anticimex måste ju komma iaf!!  * suck*  
För att summera dagen så har jag strött salt i såren och påmint mig själv om jag faktiskt är skitpank och blivit påmind om att vi inte bara har en hund till husdjur utan härliga pälsängrar och silverfiskar oxå!! Nice!! 

RSS 2.0