Skitjävla jul!

När jag vaknade idag så var det en massa som snurrade i mitt huvud..
1.Paketet fråm hm har kommit
2.Handfatsskåpet har kommit
3.Oriflame borde komma idag ( mamma säljer)
4.Paket från asos borde komma idag
5.Jag ska jobba
6.Har jag fått nåt svar om lägenheten
7Kliv upp och rök och ta reda på de
8.Vad ska jag köpa till Mattias i julklapp ( han vill inte att vi ska köpa några julklappar)
9Vart ska vi vara på jul

Ja thats it.. Mamma måste ju köpa sin julklapp för 200 spänn i dag och pappa likaså.. dvs jag får gå och handla..
Jag får nog snällt vänta tills i morgon em med att inhandla det som skas för julen..och dessutom måste jag nog köpa den fina klänningen jag såg på vila i går =) 
Ja jag har mycket att göra.. precis som alla vid den här tiden på året.. och det blir ju ännu bättre när man måste hinna med att jobba oxå!   
So long!


Loböle it is!

Tja! Min lediga dag idag.. skönt om jag hade varit hemma!! Men ack det är jag inte och det är bara att acceptera.. 
Idag är sista dagen som det går att göra intresse anmälan på lägenheten som jag var intresserad  av,jag hoppas verkligen att vi får komma och titta iaf,
 jag har en jobbarkompis som bor i närheten och vi har redan planerat att vi ska ta promenader med våra hundar.. problemet är bara att hon inte har någon hund än och vi har inte lägenhet därute än..men det vore ju kul förståss!!
 
Det nalkas jul och jag har ingen aning om vad som hända skall, men vet vi någonsin det?
 Samma sak varje år.. syrran skickar inbjudan till julafton i början på April och vi har tre familjer att hinna med +  Mattias farmor.. och som vanligt betsämmer vi oss inte förs dagen före julafton.. men jag tror vi drar oss mot stöde den här julen.. eftersom jag och syrran är i luven på varandra..så dit åker vi nog inte..

Ja det visar sig väl hur det blir..

Jag går idag och väntar på paket från asos.. smyckena jag önskade mig när jag fyllde år fick jag köpa själv och går nu och väntar...spännande.
 
Jag har fler paket att hämta men det ska bli en överraskning till Mattias så jag kan inte visa honom än..

I våran familj så köper vi inte längre julklappar till varandra, utan vi köper en enda var för 200 spänn och drar sedan lott... tjoho!
Jag kom just på hur pissig jävla skitjul det kommer bli i år och inte bara för paketen!! Och jag kan inte supa bort den heller eftersom jag måste jobba!! FUCK!! Synd att de ska fira hos syrran annars hade jag kunnat få träffa familjen Bryngelsson  men inte..
Ja ja LOBÖLE it is!
So long!!

Älska inte dem som inte älskar dig!

Shit vilken dag.. jag är helt färdig nu..jobbat och sedan suttit på utbildning om dokumentation i SoL och HSL  oj oj oj och som grädde på moset så börjar jag bli förkyld.. och  jag har tusen saker som jag skulle behöva göra.. städa, sätta upp julsjärna (har inte hunnit ännu) köpa julklappar,skicka julkort (sista dagen var igår)   rensa bland papper och foton och för att inte tala om klädkammaren.. den brukar jag städa rätt ofta men jag har en sambo som tycker att det som inte syns finns inte och därför är allt instuvat (av honom) i klädkammaren, fint!
 Så jag har det jag gör men jag orkar fan inte göra nåt.. vill bara ta ett bad och sedan ligga i soffan och äta hamburgare och småkarra..
Jag saknar min Astrid, hon är på Alnö och jag är jättetacksam att min mamma passar henne men jag längtar så efter henne.. jag måste skaffa en dagmatte till henne i stan så min mamma slipper, men jag vill inte lämna henne hos vem som helst heller..och därför har jag kommit på en brilliant idé.. eftersom dom kommer att höja våran hyra med 700 kr i månaden så tittade jag runt lite på lägenheter och hittade en trea på gatan jag är uppväxt och gjorde en intreseanmälan.. i det områden bor det en del äldre som skulle kunna passa henne på dagarna .. perfekt !förutom att det är på Alnö.. tror inte Mattias är intresserad av det.. men man får väl ta fram sin kvinnliga list och föröka få komma och titta iaf. Smart va?
Alla vinner på det.. Jag får träffa Astrid oftare, Mattias blir gladare för att jag är glad att få ha Astrid hemma, Mamma slipper gå ut med Astrid,Pappa blir glad för att mamma är piggare, Sara slipper bry sig om att prata för mamma, Daniel behöver inte trösta Sara för att jag blir arg när hon lägger sig i, Ante och Annie behöver inte höra på andras gnäll om att mamma ställer upp för mig och mattias.. katten på råttan, råttan på repet, repet på slaktarn, slaktarn på oxen,oxen på vattnet, vattnet på elden, elden på riset och riset på pojken och pojken gick till skolan..Get it?

Mitt motto i livet är att: Älska inte dem som inte älskar dig! varför skulle jag? ja varför?

 / Johanna

Var det lika skönt för dig som för mig?

Tack ida! Du är en pärla som får mig att skratta det var välbehövt..var det lika skönt för dig som för mig?

image4

                                            IDA                                                    JAG

RSS 2.0