Lappsjuka och Plockepinn !

Nu är det färdigstädat!! whoho!! Men det ligger några högar i vardagsrummet med prylar som ska ner i källaren, till mamma och pappa, på tradera, och saker som ska upp på väggarna!!
Jag har några byrålådor och lite papper att rensa men annars är det klart!!
Idag har jag oxå massor att göra som vanligt... jag måste klart med lådorna och med pappren, jag måste bort på skolan och ta det sista men det är inte förs 15:30... måste ringa upp på jobbet och kolla om det finns några oriflame beställningar.. skulle behöva ringa massor av samtal och gå en långpromenad med Astrid..oh dra mej baklänges.. Det är så förbannat tråkigt på dagara.. jag tror jag har fått lappsjuka.. jag går och pratar med mig själv och Astrid hela dagarna..
 Jag sms:ade min brorsa men fick inge svar.. han är visst ledig idag så jag frågade om jag och Asta fick komma bort och hälsa på.. det var länge sedan jag hittade på nåt med Ante men det bli så ibland.
Syrran jobbar, men jag vet inte hur länge.. Alla jobbar!!
Jag ska snart börja jobba igen och efter helgen så känns de lite tungt faktiskt.. jag har varit borta i 10 månader och allt är precis som vanligt.. Jag tycker om att jobba med äldre så det är inte det som tar emot, det kanske är just det att jag har varit "ledig" på dagarna som har kännts så skönt och nu blir man uppbunden hela dagarna, men jag fick bra tider så jag ska väl inte gnälla!! 
 Vi lär ju sova hos mamma och pappa några dagar den här veckan eftersom jag och mattias ska jobba på dagarna och behöver därför hundvakt.. så istället för att Astrid ska behöva åka fram och tillbaka så sover vi där.. det blir lättast så... fast jag tycket ju att det är skönast att vara hemma!!

Astrids favort leksak gick sönder i går.. och när jag skulle kasta den så satt hon framför soporna hur länge som helst och gnällde och såg jätteledsen ut!! =( så vi ska nog gå och köpa en ny leksak som piper jättemycket!!
Så Mattias blir riktigt tokig hihi =)
Nä om man skulle ta och knyppla lite eller kanske sticka ett par sockar spela plockepinn med mig själv ungefär så här skulle det låta :
Det rörde sig inte alls.. jo det gjorde de visst!! NEHE JOHO tillslut skulle jag vinna!! =)
Man kanske ska baka lite rullrån men attans jag har ju inte alla ingredienser så jag går på konsum och handlar.. jag tar rullatorn så jag kan packa varorna direkt i korgen så sparar jag pengar och behöver inte köpa en plastpåse för 2 spänn!! så känns mitt liv!!
Tack och hej nu ska jag sura över hur jävla tråkigt jag har!!
/ Gamm momma!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0